Borduren in Raalte

Borduren in Raalte Button gelijk naar webshop

Borduren in Raalte voorbeeld borduren blauw met goud

Borduren van logo's en teksten borduren in Raalte

Borduren in Raalte

Borduren in Raalte dat kan via de borduurafdeling van Grafisch Centrum Salland. Natuurlijk wordt het borduren van teksten en logo’s nog steeds met naald en draad gedaan, maar wel met een digitaal gestuurde borduurmachine. Logo’s, afbeeldingen en teksten worden in hoge snelheid op diverse textielproducten geborduurd. Het voordeel van borduren is dat dit op elke kleur ondergrond kan, met intense en diverse kleuren borduurgaren. Borduren geeft altijd een professionele uitstraling. Het borduursel geeft een soort 3d effect, doordat de garens van de borduring ook op het product liggen. De door ons gebruikte garen zijn van hoge kwaliteit voor een optimaal resultaat. Kleur- en wasecht natuurlijk.

Personaliseren:

Ook een voordeel van borduren is dat een product heel makkelijk, voordelig en snel te personaliseren is. Zeer geschikt als gift en handig bij het sporten om bijvoorbeeld je sporthanddoek makkelijk te kunnen herkennen. Er is volop keuze in lettertypes enkleuren van het borduursel. Ook zijn we gespecialiseerd in het bedrukken van badstof producten en een borduring is dan een ideale techniek om deze te kunnen personaliseren.

Logo’s en teksten:

Ook is het borduren van logo’s en teksten mogelijk op diverse soorten textiel. Een voordeel van borduren in tegenstelling tot bijvoorbeeld flexprint is dat een logo, die bestaat uit verschillende kleuren, in een keer geborduurd kan worden. We borduren voor verenigingen, bedrijven, stichtingen, maar ook voor de particulier.

Achterzijde

Op de achterzijde van het textiel is de borduring zichtbaar in spiegelbeeld. Om de borduring ook strak op bijvoorbeeld badstof te krijgen, wordt gebruik gemaakt van een Vlieseline. De borduring voelt wel hard aan en neemt geen vocht op. Voor een naam natuurlijk geen probleem, maar vooral bij grote volvlakken is dit een aandachtspuntje. Van een logo wordt een digitaal borduurbestand (borduurkaart) gemaakt, zodat de borduurmachine weet hoe de lijnen lopen en in welke kleur(en) geborduurd moet worden. Een logo borduren heeft om deze reden te maken met opstartkosten een een iets langere levertijd.

Borduren in Raalte voorbeeld fuchsia meet witte borduring

 

Bordureen in Raalte Button gelijk naar webshop

Borduren in Raalte Button handdoek met naam