Borduurstudio in Raalte

borduurstudio in Raalte button gelijk naar webshop

borduurstudio in Raalte voorbeeld gouden borduring op blauw

borduurstudio in Raalte Tekst borduren van logo's en teksten

Als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare borduurstudio in Raalte, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerde borduurstudio met jarenlange ervaring en expertise in het borduren van diverse producten.

Onze borduurstudio in Raalte beschikt over geavanceerde apparatuur en technologieën waarmee we de hoogste kwaliteit borduurwerk kunnen leveren. Onze ervaren borduurders werken met oog voor detail en precisie, zodat elk borduurwerk dat we leveren aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Wij bieden een breed scala aan borduurdiensten aan, waaronder het borduren van bedrijfslogo’s, namen, initialen en afbeeldingen op diverse producten. Of het nu gaat om het borduren van bedrijfskleding, sportkleding, handdoeken, tassen of andere producten, wij hebben de expertise en technologie om het beste borduurwerk te leveren.

Voordelen borduurstudio

Een van de grootste voordelen van onze borduurstudio in Raalte is de snelheid en efficiëntie waarmee we werken. We begrijpen dat tijd en deadlines vaak cruciaal zijn in zakelijke omgevingen, en daarom bieden we snelle en betrouwbare borduurdiensten aan. Onze borduurders werken hard om ervoor te zorgen dat elk project op tijd en volgens de hoogste kwaliteitsnormen wordt afgeleverd.

Bovendien bieden we ook persoonlijke service aan onze klanten. We begrijpen dat elk project uniek is en een persoonlijke benadering vereist. Daarom werken we samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat elk borduurproject aan hun specifieke wensen en behoeften voldoet. Onze klantenservice is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven over de beste aanpak voor elk project.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare borduurstudio in Raalte, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn trots op ons vakmanschap en hebben een reputatie opgebouwd als een van de beste borduurstudio’s in de regio. Onze klanten zijn onder andere bedrijven, sportclubs, scholen en particulieren.

Wij bieden ook betaalbare prijzen aan voor onze borduurdiensten. We begrijpen dat elk project uniek is en dat het belangrijk is om concurrerende prijzen aan te bieden. Daarom bieden we aangepaste prijzen aan die passen bij de specifieke behoeften en vereisten van elk project.

Als je geïnteresseerd bent in onze borduurdiensten, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen en te adviseren over de beste aanpak voor jouw project. Bij onze borduurstudio in Raalte ben je verzekerd van hoogwaardige en betrouwbare borduurdiensten, geleverd met persoonlijke service en betaalbare prijzen.

Borduurstudio in Raalte

Dé borduurstudio in Raalte, de borduurafdeling van Grafisch Centrum Salland. Het borduren van diverse logo’s en teksten wordt nog steeds met naald en draad gedaan, maar wel met een digitale computergestuurde borduurmachine. Afbeeldingen, teksten en logo’s worden in hele hoge snelheid geborduurd op verscheidene textielproducten. Borduren heeft als voordeel dat op er diverse kleuren ondergrond geborduurd kan worden met volle intense kleuren borduurgaren. Borduren geeft ook zeker een hele professionele uitstraling. De borduring geeft een soort 3d effect, doordat de borduurgarens echt op het product liggen. De gebruikte borduurgaren zijn van hoge kwaliteit voor een optimaal resultaat. Uiteraard kleur- en wasecht.

Personaliseren:

Ook zeker een voordeel van borduren is dat een product redelijk makkelijk, snel en voordelig is te personaliseren. Dat maakt het zeer geschikt als gift en handig bij het sporten om bijvoorbeeld je handdoek snel te kunnen herkennen. Dat kan in diverse soorten lettertypes en kleuren. Tevens zijn wij  gespecialiseerd in het bedrukken van badstof en de borduring is dan een ideale techniek om bijvoorbeeld een handdoek of een ander artikel te personaliseren.

Logo’s en teksten:

We kunnen logo’s en teksten op diverse soorten textiel borduren. Het voordeel van borduren ten opzichte van bijvoorbeeld flexdruk is dat een logo, die uit meerdere kleuren bestaat in een keer is te borduren. We borduren voor particulieren, verenigingen, stichtingen en uiteraard bedrijven.

Achterzijde

Op de achterzijde van het textiel is de borduring in spiegelbeeld. Om het borduursel strak op bijvoorbeeld badstof te krijgen, wordt gebruik gemaakt van vlieseline. De borduring voelt wel redelijk hard en neemt geen vocht op. Voor een naam is dit geen probleem, maar bij grote volvlakken is dit wel een punt van aandacht. Van een logo wordt eerst een digitale borduurbestand (borduurkaart) gemaakt, zodat software weet hoe de lijnen lopen en wat in welke kleur geborduurd moet worden. Een logo borduren heeft om deze reden te maken met opstartkosten een een iets langere levertijd.

borduurstudio in Raalte foto fuchsia met witte borduring

 

borduurstudio in Raalte button naar de webshop

borduurstudio in Raalte button handdoek met naam