Borduurstudio in Raalte

borduurstudio in Raalte button gelijk naar webshop

borduurstudio in Raalte voorbeeld gouden borduring op blauw

borduurstudio in Raalte Tekst borduren van logo's en teksten

Borduurstudio in Raalte

Dé borduurstudio in Raalte, de borduurafdeling van Grafisch Centrum Salland. Het borduren van diverse logo’s en teksten wordt nog steeds met naald en draad gedaan, maar wel met een digitale computergestuurde borduurmachine. Afbeeldingen, teksten en logo’s worden in hele hoge snelheid geborduurd op verscheidene textielproducten. Borduren heeft als voordeel dat op er diverse kleuren ondergrond geborduurd kan worden met volle intense kleuren borduurgaren. Borduren geeft ook zeker een hele professionele uitstraling. De borduring geeft een soort 3d effect, doordat de borduurgarens echt op het product liggen. De gebruikte borduurgaren zijn van hoge kwaliteit voor een optimaal resultaat. Uiteraard kleur- en wasecht.

Personaliseren:

Ook zeker een voordeel van borduren is dat een product redelijk makkelijk, snel en voordelig is te personaliseren. Dat maakt het zeer geschikt als gift en handig bij het sporten om bijvoorbeeld je handdoek snel te kunnen herkennen. Dat kan in diverse soorten lettertypes en kleuren. Tevens zijn wij  gespecialiseerd in het bedrukken van badstof en de borduring is dan een ideale techniek om bijvoorbeeld een handdoek of een ander artikel te personaliseren.

Logo’s en teksten:

We kunnen logo’s en teksten op diverse soorten textiel borduren. Het voordeel van borduren ten opzichte van bijvoorbeeld flexdruk is dat een logo, die uit meerdere kleuren bestaat in een keer is te borduren. We borduren voor particulieren, verenigingen, stichtingen en uiteraard bedrijven.

Achterzijde

Op de achterzijde van het textiel is de borduring in spiegelbeeld. Om het borduursel strak op bijvoorbeeld badstof te krijgen, wordt gebruik gemaakt van vlieseline. De borduring voelt wel redelijk hard en neemt geen vocht op. Voor een naam is dit geen probleem, maar bij grote volvlakken is dit wel een punt van aandacht. Van een logo wordt eerst een digitale borduurbestand (borduurkaart) gemaakt, zodat software weet hoe de lijnen lopen en wat in welke kleur geborduurd moet worden. Een logo borduren heeft om deze reden te maken met opstartkosten een een iets langere levertijd.

borduurstudio in Raalte foto fuchsia met witte borduring

 

borduurstudio in Raalte button naar de webshop

borduurstudio in Raalte button handdoek met naam