Handdoek met naam

Wij leveren uitsluitend goede kwaliteit echte 100% katoenen badstof. Dus geen polyester omdat polyester geen vocht opneemt.
Vele kleuren badstof (op verzoek ook nog andere kleuren) leverbaar.

Voor gekleurde handdoeken hebben we voor elke kleur handdoek een selectie gemaakt van 5 kleuren om de naam te borduren. Deze 5 kleuren voor de naam vindt u bij het bestellen van de handdoek.

Handdoek met naam borduurkleuren

handdoek met naam voorbeeld roze en blauw

 

 

handdoek met naam formaten handdoeken

 

 

Handdoek met naam

Ben je op zoek gepersonaliseerde handdoek als origineel en persoonlijk cadeau voor een vriend of familielid? Dan is een handdoek met naam geborduurd misschien wel de perfecte optie! Een geborduurde handdoek is niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een unieke manier om iemand te verrassen.

Een van de grootste voordelen is de personalisatie. Door de naam van de ontvanger op de handdoek te laten borduren, maak je het cadeau extra speciaal en persoonlijk. Het is een fantastische manier om te laten zien dat je veel zorg en aandacht hebt besteed aan het cadeau, en het laat de ontvanger zien dat je echt om hem of haar geeft.

Een ander voordeel is dat het een duurzaam cadeau is. Geborduurde handdoeken gaan namelijk lang mee en zijn van hoge kwaliteit. Dit betekent dat het cadeau niet alleen speciaal is op het moment van geven, maar ook nog jarenlang gebruikt kan worden.

Een handdoek met naam geborduurd is bovendien een geschikt cadeau voor vele gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijk, geboorte of gewoon als attent cadeau, een handdoek met naam geborduurd is altijd een goede keuze. Het is ook een cadeau dat geschikt is voor zowel mannen als vrouwen, en voor alle leeftijden.

Als je op zoek bent naar een geborduurde handdoek, dan zijn er verschillende opties beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor handdoeken in verschillende kleuren, zoals wit, zwart, blauw, rood, groen en geel. Ook zijn er verschillende maten beschikbaar, van kleine handdoeken voor in de badkamer tot grotere handdoeken voor op het strand of in het zwembad.

Geborduurde handdoek met naam

Daarnaast zijn er ook verschillende stijlen beschikbaar. Zo kun je kiezen voor handdoeken met een eenvoudig en strak ontwerp, maar ook voor handdoeken met een meer uitgesproken design. Er zijn handdoeken met bijvoorbeeld een gestreept patroon, een bloemenmotief of een dierenprint.

Het borduren van de naam op de handdoek gebeurt met grote precisie en aandacht voor detail. Hierdoor is de kwaliteit van de geborduurde naam uitstekend en zal deze niet snel vervagen of loslaten. Dit betekent dat de ontvanger nog jarenlang kan genieten van zijn of haar gepersonaliseerde handdoek.

Een handdoek met naam geborduurd is ook een geschikt cadeau voor bedrijven. Je kunt bijvoorbeeld handdoeken laten borduren met het bedrijfslogo en deze cadeau doen aan klanten of medewerkers. Dit is niet alleen een attent gebaar, maar ook een manier om het bedrijf te promoten en naamsbekendheid te vergroten.

Tot slot is het belangrijk om te benadrukken dat de handdoeken met naam geborduurd een betaalbaar cadeau zijn.